Motogadget staat voor kwaliteit

Er zijn maar weinig merken die de kwaliteit van de producten van Motogadget kunnen evenaren. Het merk Motogadget staat dan ook al jaren synoniem voor hoogwaardige instrumenten én innovatieve accessoires voor motoren. Door de functionele ontwerpen, het kwalitatief goede materiaalgebruik en de uitstekende afwerking zijn de producten van Motogadget geliefd bij heel veel motorrijders. Wanneer je zelf graag aan een motor sleutelt dan zijn de producten van Motogadget je waarschijnlijk wel bekend. Dat komt omdat veel producten uniek zijn qua configuratie of afmeting, daarom zijn deze producten alleen verkrijgbaar onder de naam Motogadget. Wil je meer weten over de producten van Motogadget kijk dan eens op CafeRacerWebshop.com/nl.

Motogadget is hét merk voor motoronderdelen en meer

Motogadget wordt gemaakt in Berlijn en de onderdelen die motogadget verkoopt zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Deze onderdelen worden vooral gekocht door motor liefhebbers die graag hun motor voorzien van een unieke en persoonlijke uitstraling. Motogadget verkoopt een zeer uitgebreid scala aan onderdelen van richtingaanwijzers tot multi functionele analoge of digitale instrumenten. Alle producten die worden verkocht door Motogadget zijn getest. Het hele maakproces van het product of de voltooiing van het product vindt plaats in de fabriek van Motogadget. De meeste producten van Motogadget worden met de hand vervaardigt. Wil je meer zien van de producten van Motogadget kijk dan eens op CafeRacerWebshop.com/nl. 

Het productaanbod van Motogadget is uniek

In de ogen van veel motorrijders zijn de producten van Motogadget uniek. Daarnaast is Motogadget een pionier op het gebied van CaféRacer onderdelen. Voor elke hobby motorfiets bouwer én elke professionele motorfiets reparateur zijn motogadget onderdelen het einde. Dit komt vanwege het fraaie eenvoudige uiterlijk in combinatie met de zeer goede kwaliteit van gebruikte materialen. Voor elke sleutelaars die zijn  CaféRacer uniek wil maken en/of een persoonlijke uitstraling wil geven heeft Motogadget de onderdelen. Via CafeRacerWebshop.com/nl. kun je deze onderdelen zeer eenvoudig bestellen. Motogadget onderdelen hebben een bijzonder design en zijn gemaakt van speciaal materiaal en dat maakt dat deze onderdelen ideaal zijn voor het ombouwen van CaféRacers.

Enkele onderdelen van Motogadget uitgelicht

Zoals eerder gezegd maakt en verkoopt Motogadget een uitgebreid assortiment onderdelen. Dit loopt van drukknoppen tot een M-Unit ofwel een digitale besturingseenheid voor uw motor. Een aantal onderdelen uitgelicht;

  • Analoge snelheidsmeters of digitale snelheidsmeters
    Motogadget heeft vele analoge en digitale snelheidsmeters in zijn assortiment. Vooral CaféRacers kopen vaak de motoscope mini, een eenvoudige maar kwalitatief goede meter met een mooie uitstraling.
  • M-unit basis of M-unit blue (besturingseenheid)
    De M-unit blue geeft net dat beetje extra’s aan je CaféRacer. Deze M-unit blue kan worden verbonden met een Smartphone voor de volgende functies; het starten van je caféracer, alarm instellen, terugvinden van parkeerplaats, alarm gebeurtenissen kunnen worden teruggekeken, alle in- en uitgaande stroom- en spanningsinformatie is zichtbaar. In de basis zijn M-unit en M-unit blue hetzelfde. De m-unit basis vervangt je zekeringskast, met 1 druk op de knop wordt groot- en klein licht aangepast etc. Wil je meer weten over de Motogadget onderdelen en misschien met name over de M-unit of M-unit blue kijk dan eens op CafeRacerWebshop.com/nl.